Услуги

Контактирајте не

Новости

Новости за Национална рамка на квалификации

ByAtanasij Josifoski Feb 19, 2020

Конститутивна седница на Одборот за Национална рамка на квалификации

Министерот за образование и наука, г-динот Арбр Адеми, денес на 5-ти декември, ја