Услуги

Контактирајте не

Новости

Новости за Национална рамка на квалификации

ByAsseco SEE Oct 12, 2023

Меѓународна конференција 10 години НРК/Konferencë ndërkombëtare “10 – vjet Korniza Kombëtare e Kuali

Во изминатите 10 години Република Северна Македонија работеше на еден исклучит

Byasseco see Feb 19, 2020

Конститутивна седница на Одборот за Национална рамка на квалификации

Министерот за образование и наука, г-динот Арбр Адеми, денес на 5-ти декември, ја